<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Perşembe, Aralık 29, 2005

YABADABADU


Bardağın dolu tarafına bakarsak İsmail YK'yi tolere edebiliriz. Pekala, Türk müziği nereye gidiyor kardeşim, aha Boys Anılar'a gidiyor. Grubu tanıyalım(Kendi ağızlarından. Türkçe hatalarının düzeltilmesine gerek görülmemiştir) :
TUGAY: Grubun solisti olup aynı zamanda bağlama ustası. Küçük yaşta babasından aldığı müzik eğitimini konservatuar eyitimiyle pekiştirdi. Sivas doğumlu olan Tugay gece rüyasında gördüyü şarkıları gece kalkıp not edecek kadar müzik sevdalısı. En büyük hayali TÜRK müziğiyini dünyaya tanıtacak adımlar atmak
UĞUR: Grupta basgitar calıyor, ayrıça davudi sesiyle yaptığı vokallerle şarkılara ayrı bir renk katıyor. Esprütüel ve sempatik bir kişiliye sahip. Doğulu oluşu sesinin yanıklığının belkide tek açıklaması.
MiNTO: Grubun en enteresan siması ismini hala söylemiyor ve aslada söylememeye de karalı. Vurgulu enstrumanları başarıyla calmasıyla dikkat çekıyor.
TANO: Grupta keyboard calıyor, müzikteki teknik konuların gün ve gün takipcisi olup grubun müzikteki gündemi yakalamasındaki en önemli birey.
AĞLAK ADAM: Grupla halay çekiyor, ortama göre gerdan kırıyor. Protein tozuna alerjisi olduğundan grubun göbekli tek üyesi. Dadaist ve pagan bir kişiliğe sahip olduğundan grubun 50 yaş altında karı götüren ilk ve tek elemanı. Bir fenomen.
Hizmetlerimiz:
KONSER
ÖZEL EĞLENCELER
BAYANLAR MATINESI
YILBAŞI PROGRAMMLARI
DÜĞÜN
NIŞAN SÜNNET VE HER TÜRLÜ EĞLENCELERINZDE SIZLERLE BERABER OLMAKTAN MUTLULUK DUYARIZ.(VALLAHİ AYNEN BÖYLE YAZIYOR.) Ve son olarak.
3 1 . 1 2 . 2 0 0 5YILBAŞI GECESIDORTMUND BEYAZ SARAY VE MURAT DÜGÜN SARAYINDAYIZ

6 Comments:

Blogger AluminyumFolyo

ne çekici delikanlılarmış ayol... ben yeni yıla soldan ikinciyle ve ağlak adamla girmek istiyorum... YABADABADUUUU!

29/12/05 12:22  
Blogger pagan

ahaha, buna saz değil bağlama derler ökkeş! (ya da tersi) çıkışı üzerine ceza'nın sağ kolu dr. dre özentisi adama girişen grubun kim olduğunu hatırlamaya çalışıyorduk ki boyz anılar'dı sanırım, süper oldu bu. ağlak adam'a dadaist ve pagan demenizi de iltifat olarak mı alayım itidal mı olayım, gidip amuda mı kalkayım bilemedim, düğün salonları dediğimiz modern çağ altarları hissi efendim, ötesi değil.

31/12/05 20:57  
Anonymous Adsız

sen değil, diğeri!

5/1/06 08:48  
Blogger ağlak adam

Misal güreş seyrediyoruz, adam tam çırpacakken adamı, bir terslik oluyor, ayağını yanlış yere koyuyor göbeği eksik kavrıyor falan altta kalıyor, tuş oluyor. Hem sinirlenir hem de üzülürüm bu adamlara.Yazık. Repçi arkadaşa da öyle oldu, madem dayak yiyecen ne diye posta koyuyon. Hele yanındaki oğlan çocuğu tam bir fiyasko, Süheyl Uygur ve hatta Recai Kutan. Bayanlar matinesinde tanıştığım sonra halvet olduğumuz ünüverste profösörü kız arkadaşım dansımızı ve müzüğümüzü görünce pagan ve dadaist dediydi bize. Uğur da kendine esprütüel deyince hoşuma gitti ben de onu yazdım. Beğenmenize sevindim, yoksa elhamdülillah müslüman bir sanatçıyım. Yav düğün sarayı altarsa kurban kim oluyor, biz mi, hayranlarımız mı, ona göre ayağımızı denk alalım arife arife.

5/1/06 10:35  
Blogger Unknown

Almanya'da sosyal güvenlik sistemi çöktü diyolardı,haklılarmış.

7/3/06 02:57  
Blogger doli incapax

ürmek?
inan olsun anlamadım. nedir ürmek?

3/9/06 03:23  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!