<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Çarşamba, Nisan 20, 2005

All Albanians are welcome!

Düşündüm... hem de çook düşündüm...neden Arnavutluk'tan hiç ziyaretçimiz yok? Sevgili Hamizcan soktu bu sıkıntıyı içime... Acaba nerede hata yapıyoruz... Kıracak bir şey yapmış olmalıyız bilmeden... So i think and think again... All Albanians are welcome... inan ki bak! Tiran'a gidip bizzat mı çağırsak acaba?! (Hamiz işe yarar mı dersin?) :))

2 Comments:

Blogger Hamizcan Turta

Bana göre Arnavutluktan hiç ziyaretçimizin olmaması bence, Türkiye gibi bir ülke başında Özal gibi çok büyük ve reformist bir devlet adamı varken Arnavutluk gibi bir ülke o zaman Kominist bir rejimle yönetim biçimini tayin ediyordu. Özal bu ülke olan Türkiyeye bilgisayar olsun, internet olsun, kumpir fırını gibi bir takım teknolojik atılımlar yaparken, Arnavutlukta o sırada rejimden bunalmış halka tecavüzler yapılıyor, halkın tek iletişim aracı olan güvercinler hunharca dövülüyordu. Bence bizim artık arnavut ziyaretçilerimiz olabilmesi için lazım olan şey bence Arnavutluk'a bir özal kampanyasını başlatmak icap ettiği.

22/4/05 13:47  
Blogger doli incapax

Her Arnavut herkes kendi kapısının önünden bir kominis süpürse, hepsi bir güvercin korusa. hatta bir üvercinka da sen koru kampanyası da başlatsak... Çavuşesku da gelse bize yardım etse... bütün dünya buna inansa bir inansa hayat bayram olsa...

25/4/05 10:11  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!