<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Cuma, Nisan 15, 2005

Yeter artık!Küçük İbo bizi senden mahrum bırakma!..

Bugün gün boyu senin vecizelerinden bahsettik. O yanık sesinden... Artık dayanamıyoruz sensizliğe İbocum, eksiğiz sensiz. Bir ara Ünlüler Çiftliği'nde gördük nur yüzünü; sevinç gözyaşlarımız sel oldu aktı. Sonra tekrar kayboldun ortadan. Bizim için, tüm sevenlerin için geri dön lütfen! Bu halk seni çok özledi Küçük İbo!

4 Comments:

Blogger Hamizcan Turta

benim sanat dünyasina dair olayi çok enteresan noktalarindan yakalamis oldugum bir tespitim vardir ki o da bazi çok önemli degerlerimizin kiymetini tam olarak anlayamadigimiz üzerine olan. Bence küçük ibo, gerek papa olsun, gerek mevlana gibi düsünür insanlardan olsun bu gibi insanlara dair hosgörü kültürünü "beni seveni de seviyürüm, sevmeyeni de seviyürüm" gibi güzel bir söz sarfetmistir. lütfen küçük ibo gibi degerlerimizi tekrar geri isteyelim, çünkü bu gibi insanlar çok kolay gerçeklesmiyor bu toplumda bence.

15/4/05 18:28  
Blogger AluminyumFolyo

Haklısın Hamizcanım... Halkı bu kitlesel harekete katılmaya davet ediyorum. İbo sen bizim her şeyimizsin!!

15/4/05 18:34  
Blogger AluminyumFolyo

Geçen gece Zaga'da gördüm küçüğümü İbomu Ahu Tuğba'ya şakadan ölmüş gibi yapıyordu ama ben bunu çok sonra anladım.gerçekten öldü zannettim o an dünyam başıma yıkıldı. Sonradan küçük hınzırın yaptığı bi şaka olduğunu anladım.nası ferahladım anlatamam! çok şükür!Allah seni başımızdan eksik etmesin ibomm!

20/4/05 09:54  
Blogger doli incapax

"her canli ölümü tadacaktir"

20/4/05 12:38  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!