<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Cuma, Nisan 01, 2005

Son Uyaridir!!!

Müvekkilim degerli yazar sayin Hamizcan Turta ve onun özel bir cins türü olan Madran kedisi olan Ali Riza Silahlipano hakindaki,cenabettir, guatrdir, hemoroiddir içerikli yazilarinizi esef ve enteresan soke olmus bir haleti ruhiyeli sekilde seyrediyorum. Maalesef bir takim etik kurumlara saygi sinirlari üzerinde, bir takim deger yargilamalarina hic de yakismayacak bir takim vakialarin vuku yapildigini teessüfle anlamaktayim. Eger, çok sayin, degerli uzman yazar sayin Hamizcan Turta ve onun çok özel bir cins türü olan Mudurnu kedisi Ali Riza Silahlipane'ye karsi tutumlarinizda, tavirlerinizda ve bir takim degerler yargilamasinda degisiklik yapmadiginiz taktirde, esef duyarak belirtmek geregi duyuyorum ki, hakkinizda türlü ve çesitli mahkemelerde, türlü ve çesitli tazminat mahkemeleri açilacaktir. Lütfen bir avrupa ekonomik topluluguna yakisacak bir insan gibi davranmanizi belirtir, durumu bilgilerinize arz yaparim.
Sayin ünlü yazar çok degerli insan Hamizcan Turta ve onun çok nadide bir özel cins türü kedisi olan Mudanya kedisi Ali Riza Silahlipele adina;
Avukat Kahraman Soysop

5 Comments:

Blogger doli incapax

Aa ama burası sadece kayıtlı kullanıcıların yazabildiği özel bir alandı. Siz nasıl yazabildiniz?
Haraçlandırılmış, allanmış baro pullanmış vekaletname örneğinizin ibrazını ehemmiyetle hatırlatırım.
Kaldı ki kayıtlarda da mevcuttur, değerli müvekkilinizin savunması gereken yerlerde tarafımdan üstlenilmiştir. Görevinizden istifa etmeniz gerekliliğini meslek ahlakım gereği hatırlarım.
Ayrıca kişisel ahlakım gereği de eklemeden duramam: Senin gibi avukatın soyuna da sopuna da!!
Ayrıca o kedi Montrö kedisi olup adı Ali Rıza Silahlıkont'tur.
Gereğinin yapılmasını bilvekale saygılarımla dişlerim.01.04.2005
Yours Sincerely,
Doli Incapax

1/4/05 14:18  
Blogger AluminyumFolyo

len hamizin avkatı.. avkat bozuntusu,eşşek, dürzü, hıyar. kanuna karşı hile yapmaya mı çalışıyon sen 75 milyonun önünde??
ahlaksız soysuz!!

1/4/05 16:17  
Blogger Hamizcan Turta

Sayin doli incapax,
Çok hassas dönemlerden geçmek üzere bir dönemdeyken biz türkiye ülkesi olarak, gerek bayrak yakma, gerek orhan pamuk yakma gibi eylemler vuku buluyorken, siz pek kiymetli müvekkilim büyük kalem Hamizcan Turta'nin çok önemli bir cins kedisi olan manyas kedisi Ali Riza Silahlibudha'yi "Montrö" kedisi diyerek, yabanci bir cins türü kedisi olarak bir yafta etiketleyerek, bayrak ve orhan pamuk yakan, vatan düsmani kisilerin ekmegine yag gibi reçel gibi bol kalorili besleyici yemekler sürdügünüzün farkettiniz mi sorarim size. lütfen bir daha bu 5-6 taraf1 denizlerle, çesitli sularla çerçevelenmis cennet vatanimiza yönelik, gerek pek bir kiymetli müthis yazar sayin hamizcan turta üzerinden olsun ya da onun pek kiymetli bir cinsi çok müstesna bir tür olan kedisi marmaris kedisi olan ali riza siahlibaro üzerinden olsun, bölücü yipratici bir takim etik ahlakin hudutlarini zorlamayin. 2. si ben bir yaklasik olarak sayarsak 25 senelik görevini en güzel layiki ile çabalayan bir baro avukatiyim. Bana essek gibi, dürzü gibi, hiyar gibi çirkin, kaba ve soylari tükenmek üzere duran bir takim afedersiniz hayvan isimleri ile rencide yapmaya çalismak kanunlarimizda da yazildigi üzere çok büyük bir suçtur. Eger bu tip bir mümessil fiirleri bir daha sarfedecek olmaniz kabilinde sizi bizzat cumhuriyet bassavcisine sikayet edecegimi bildirir, durumu bilgilerinize arz yaparim.

Avukat Kahraman Soysop

1/4/05 16:31  
Blogger AluminyumFolyo

ulen kahraman dürzüsü hamizin kedisine laf eden mi var.. hamiz de kardeşimizdir bizim aramızda şakalaşıyok takılıyok öle birbirimize. sen şuursuzcana girme bakiim ortamıza! ayol deli olcam wallahi! şimdi barolara gitcem şikayetlencem ölesiye!! allahım diycem bu ne zalimdir ne edepsiz hıyardır ayrıcana ne cahildir diycem! kurtar bizi,tüm dünyayı, 65 milyarı bu dürzüden, al cehennemine diycem. baronun önünde diycem bunu evet!

1/4/05 17:16  
Blogger doli incapax

de bunu evet!

2/4/05 14:24  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!