<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Pazartesi, Mart 14, 2005

yazııkk...


Hamizcan'ın kedisi... İlk gördüğü kişi Hamizcan olduğundan böyle şoke/donakaldı. Ya da guatr... o kadar ayrıntısını bilmiyorum ben de Posted by Hello

6 Comments:

Blogger doli incapax

Bizim Sedat'ın akrabasıdır kendisi:)

31/3/05 14:55  
Blogger AluminyumFolyo

aaa di mi? alay geçmeyelim o zaman kendisiylen malum aşiret felan sıkar topuğumuza. saygılı olalım hamizcanın kedisi diyip geçmeyelim.. Lütfen!!!

31/3/05 17:30  
Blogger doli incapax

korkunun ecele fayd....dıkşın dıkşın....ahhhh...küt

31/3/05 18:16  
Blogger doli incapax

nanii naniii!!! too late...
ve eşhedü....

31/3/05 18:17  
Blogger Hamizcan Turta

Ben niye hala bu kediyle alay geçtiginizi anlamaya dair soru isaretleri soruyorum kendime ama bir türlü cevap yok. Bi kedinin guatr olmasi, hemoroid olmasi bu kadar mi gülünç bir sey ki, bu kediyle alay geçilip, bi çok insanin ortasinda hastaliklarina dair bir takim saptamalar yapmak yolu ile niye yapiyorsunuz bunu anlamlandiramiyorum. Bi söz vardir meyve veren agaç balçikla sivanmamali diye ama siz hala özel bir cins türü olan dimyat kedisiyle, hamizcanla ugrasayim da dikkat çekeyim gibisinden bir takim etik ve deger yargilamalar1ndan uzak çaba sarfediyorsunuz. Yarin su yeni TCK yürürlüge girsin o zaman hem ben hem de bu çok özel bir cins türü olan bu midyat kedisiyle ikimiz beraber sizi mahkemeye veriyoruz bunu da buradan size söylemem gerektigini varsayiyorum. Arz yaparim.

31/3/05 18:47  
Blogger AluminyumFolyo

yeni TCK çay oldu hamiz efendi.. senin kedi hazirana kadar mahkemeye felan veremiyo bizi nabeer?? doğum gününde kar yağdırtan cenabet hamiz noolcak!
kedine laf söylemiyorum yannış anlaşılmasın..sedat abi abimizdir.. onun akrabası olan herkeş de başımızın üstünde yer yurt sahibidir. anlamadıım bu kedinin senin gibi cenabetin elinde ne işi var??

1/4/05 10:09  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!