<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Salı, Mayıs 03, 2005

Şükrü The Malaysian Tapir


Dayımın oğlu getirdi Malezya'dan. Vejetaryen bir tapirdir kendisi. Çok iyi huylu, çok akıllı bir hayvan. Terliklerimi bile getiriyo.Hayır efenim satılık değil! Maşallah deyin nazar değmesin.

2 Comments:

Blogger Hamizcan Turta

Benim tapirlere dair çok önemli bir takım çok önemli düşüncelerimin olduğunu söylemek lazım. İddia edildiği gibi tapir denen bu belgesel tarzı hayvan hiç de iddalardaki gibi iyi huylu olarak lanse edilebicek türde bir hayvan olmadığıdır. Pi tarihinde borç vermediği için bir tapirin dedemin kıçını ısırdığına dair çok dehşet sayılabilecek bir dramatik sahneyi seyrettiğimde neler olduydu öyle. İkincisi de tapirler iyi huyludur diye iddia ederken hiç aklınıza çanakkalede vatanını savunurken ölen bir tapir adı aklınıza geldimi de yazdınız böyle iyi huyludur diye, ben bunu anlamakta çektiğim baya bir güçlük var.

7/5/05 18:18  
Blogger Unknown

Belden aşağısı hastalıklı bunun (sedef resmen) para etez zaten satmaya kalksanda.Belediye ekiplerini aradım zehirli köfteyle öldürücekler hayvanı acı çekmesin diye sonrasında muhtemelen çöpe atarlar.Nerde lan bu şükrü diye dolanma ortalarda sayın blogçubaşısı.

26/9/05 04:47  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!