<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Salı, Mayıs 03, 2005

Sahra The Arabic Capibara


Bunu da AA'ya Edward dedesi hacdan getirmiş ama hamileymiş yavrucak, yolda doğurmuş. Elde yok avuçta yok, bir tane neyse iki kapibarayı neyle besleyeceğiz diye düşünmüşler, bir yol bulamamışlar. Bağırlarına taş basıp satıyorlar yavrucağı.. İhtiyaçtan satılık!

4 Comments:

Blogger doli incapax

Az önce Hamizcan'dan beleş aldığım Süklüm'ü Sahra'yla takas etsem, sonra uygun bi meblağa Sahra'yı satsam. Ticarete atılsam, pet shop olayına girsem ufak ufak. İşi büyütsem Çin'e kaysam paraya para demesem... Ne dersiniz? Benim aklıma yattı :))

3/5/05 16:46  
Blogger AluminyumFolyo

sahra diil yahu yavrusu satılık! sahra'ya yürekten bağlı olan AA ve Edward dedesi; "açlıktan ölsek de sahrayı satmayız" diye açıklama yaptılar ntvde.. izlemediniz mi ayol? yavruyla tivaret hayatına başlayabilirsiniz... onu satın alcaksınıs yalnıs takas kabul etmiyo AA.oaraya sıkışık ya o açıdan...

3/5/05 16:53  
Blogger doli incapax

tamam madem ööle. e ben afrikadan kırmızı karıncayla peygamber devesi getirtiyiim bari. burda yok ya kesin kapış kapış gider. hem Nermin'e de karınca yetiştirmek zor oluyo buradaki yuvaların kökünü kuruttu. masrafını çıkarır herhalde hiç diilse. eee.. ufak ufak başlamalı dedim ya...

3/5/05 17:06  
Blogger Hamizcan Turta

Bi kere benim hiç ornitorenk sayılabilecek türde bir hayvanım olmadığını belirtmek lazım. Çünkü bizim ailede geleneksel olarak hayvan gagalarına dair bir takım alerjik tepkimeleri var, hatta bu yüzden canlı tavuk yiyemiyoruz ki, alerji geçirmeyelim diye. Ama eğer benim hafızam beni yanıltmıyorsa çok çok ben küçükken bir süre oturduğumuz sokaktaki elektrik direğine yapışan bir koala beslemiştik, fakat o da dedemin kıçını bir borç meselesi yüzünden ısırınca o koalayı kaçak elektrik kullanıyo diye TEK'e şikayet etmiştik.

7/5/05 18:30  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!