<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Cuma, Haziran 02, 2006

Müzik kesilir ("Kalbimi Kıra Kıra", Muazzez Ersoy yorumu), bir-iki mikrofon pat patı, ardından yatak odası sesiyle anons: Güvenli yolculuk hedehödesini ilke edilen X seyahata ait ... plakalı otobüsümüze hoşgeldiniz. Şu anda a şehrini b şehrine bağlayan ... km'lik devlet karayoluna çıkmış bulunuyoruz, yolculuğumuz normal hava ve yol şartlarında yaklaşık ... saat sürecek olup yolculuğunuz boyunca açık servis, ikaz düğmesi vs.
Bu duyuruyu yapmak yasal zorunluluk mu acaba? Mevzuata bakmak lazım. Değilse neden hepsinde aynı, biraz şaşırtsanız bizi. Mesela:
- Yolculuk boyunca sigara içemezsiniz, şoför hariç tabii, canımızı emanet ediyoruz adama, boru mu, kaptan şoförümüz uzun marlboro (kamyoncu malborası) içmekte olup, istek halinde hafiften pencere açılıp dumanın arka sıralara ulaşması sağlanabilir.
- Sizin bu otobüsle ulaşmaya çalıştığınız şehre, daha bizim atalarımız Orta Asya'da kımız sağarken Cleopatra sırf Antonious'la halvet olmak için gitmişti. X Seyahat sizin de Cleopatra gibi aradığınızı bulmanızı diler.
- 33 yaşındayım, bir o şehre bir bu şehre derken evde kaldım, malumunuz otobüs hostesiyim ve yine malumunuz basen sorunum var. Seviyeli bir birliktelik için ikaz düğmesine basınız.

Yolculuğumuzun sonuna geldik, unutmayın bir gün bir otobüse binersiniz ve bütün hayatınız değişir.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!