<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Cuma, Haziran 10, 2005

Analar dert yiye


Efenim görüldüğü üzere bu foto AB olsun ABD olsun nasıl yozlaştıklarının ispatıdır. Bir "Ana gibi yar olmaz"; bir,"Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar" yok ki bunnarın kültürlerinde!! Neymiş her beceremediğini anana ver o yapsın. Yok ööle yağma. Kadıncaaz zaten sabah beri canı çıkmış, yemekti, ütüydü, bulaşıktı, bi de senin kirli kotunla mı uğraşsın. Kirletmeyeydin efendim! Yok şöyle yıka böyle yıka bi de. Yetinmesini bilmiyon ki sen daha! Olmaz olsun böyle batı medeniyeti. Zaten tek dişi var. Saygılar.

5 Comments:

Blogger AluminyumFolyo

hamizin yeni açtığı fabrika yapıyo o etiketleri. oidipus karmaşasından malûl kendisi, üzerinize afiyet.

10/6/05 17:04  
Blogger doli incapax

Yav o g-string atelyesinde çalışmıyo muydu? Allah yürü ya kulum demeyegörsün. Bak işte.

10/6/05 17:12  
Blogger AluminyumFolyo

yaa... g-string atelyesi oldu sana etiket faprıkhası! amerikâya felan etiket ithal ediyolarmış.ben hamizin yalançısıyım

10/6/05 17:15  
Anonymous Adsız

bunun yozlaşma ile hiçbir alakası yok. kendilerince bir tür espri yapmışlar. böyle saçmasapan şeylerle uğraşacağınıza oturun da daha ciddi sosyolojik konularla ilgilenin. mesela, türk televizyonlarında yayınlanan tv programlarının çocuklara olan etkileri gibi.

4/7/05 19:08  
Blogger AluminyumFolyo

anonim insan sana sorayım; yapılan espri hanki tür espriye giriyo? espri türlerini bilmiyorum ben, cahilliğimi bağışla...

5/7/05 13:37  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!