<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Salı, Haziran 07, 2005

takım tamam!

Eveeettt yeni contributorumuz "Panik Şeker 1" müstearlı şahane kişinin de aramıza katılmasıyla hiç bilmem ekibi şenlendi, geleceğe daha da bir umutla dolu bakınmaya başladı. Şahsen ben kendisinden beklentilerimiz çoktur. Hakkıyla üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır. Zira bu munis kişi toplumsal olaylara keyifle yaklaşması ile, sevecen tavrı ile, naif ve mübarek kişiliği ile daha dün gönlüme taht kurmuş. Kendisine mahallecenek hoşgeldin der, başarılarının devamını diliyorum.
Elzem not: Büyük üstadımız Akif Ağabey ve çekirgesi Hamizcan Ağabeyl'erden güzel konuşma ve yazışma dersi almaktayım. Faidesini henüz şimdiden gördüm sanırım ki.

1 Comments:

Blogger AluminyumFolyo

ojgeldin panikşeker1... ne zamandır ölü toprağı serpilmişçesine sessiz buralar..eldivenlerim sanki ellerim içindeymişçesine şişkiiin...

9/6/05 09:31  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!