<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Çarşamba, Eylül 14, 2005

otomuvmınt teorisi

En yakın arkadaşım bugünlerde çok mutsuz. Erkek arkadaşıyla birleşme olmamış, ama yine de hamile olabileceğini düşünüyor. Acaba spermler kendi kendine hareket eder mi? En önemlisi de hamile olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?
HIGH SOCIETY

Sevgili high society, spermler kendi kendine hareket edemez. Spermlerin sahibi, boyunlarına geçirdikleri tasma yardımıyla onları çekiştire çekiştire yumurtaya doğru sürükler. Ancak bu sperm milleti biraz kalabalık olduğundan bu işlem uzun sürebilmektedir. Modern epistemolojinin çıkmazı olan bir diger konu da, boyundaki tasma ile çekiştirilirken can çekişerek boğulan spermlerdir. Nasıl anlaşır kısmı gayet basittir, bekleriz karın alt nahiyesinde şişkinlik olup olmadığına bakarız. Laf aramızda en yakın arkadaşım ayaklarını da yemedik, biz hergün burda senin gibi niceleriyle uğraşıyoz beee.... Peh peh peh... İnsan sarrafıyız yavrum biz. Hem sen yarın bi uğra, ben daha ayrıntılı anlatayım sana bu bireşme mevzuularını.

4 Comments:

Blogger AluminyumFolyo

Spam:
sperm tasması alınır-satılır.
www.otomuvmıntdiyebiseyolmaz.com

14/9/05 18:15  
Blogger Unknown

Hamile olup olmadığını anlamak çok kolay.Amuda kalkıp aynı anda domates yerken düşerse hamile değildir arkadaşın.
Bu arada sana tavsiyem eğer arkadaşın gole giden çocuğunu düşürürse kırmızı kartla kendisini oyundan ihraç etmen gerektiği.

26/9/05 17:15  
Anonymous Adsız

sen o kadar bu işlerden anlıyorsan denek ki sen de birleşme yapmışsın.

23/4/06 13:27  
Blogger doli incapax

ayy nassı yani!

böylesi üstün deha, böylesi kompleks mantık yürütme, bu kadar girift, bir o kadar da belirsiz verilerden pat diye sonuç çıkartabilme yeteneği tek bir insanda birleşsin ha! inanması güç böyle bir pırıltıya.
ha bu arada, misal bizzat bendeniz aya da gittim evet, orda yer çekiminin dünyadakinin 1/6'sı olduğunu bu kadar net nerden bilebilirdim yoksa.
bir kez daha dehanızı takdir ediyorum, ama bi dakka sayın ananamus, yoksa siz tek kişi değil misiniz?
anonı ve .muz olmayasınız?

27/4/06 22:59  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!