<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Pazartesi, Haziran 13, 2005


Şu olacak iş mi yani? Pis ahlaksız şamşırık tavşan! Geçen gece bizim bahçeye gir sen, bulduğun ilk tavuğa... Tövbe tövbee! Nerde bu devlet!?

7 Comments:

Blogger doli incapax

Hiç işte bak görüyor musun!? Sonra Hamizcan yapınca adı çıkıyor. cık cık cık!

13/6/05 15:15  
Blogger Hamizcan Turta

Benim şimdiye kadar bir tavuğa böylesi bir yaklaşımım olduğu bir tamamen yalan ve iftiradır. Ben omurgalı olsun, kaburgalı olsun, uçabilen olsun bütün hayvanları fazlasıyla sevdiğimdir. Ama başmütarekecilik gibi uluslararası sayılabilecek bir görevde, toparlak surat Ali benim yerime müsamereci olduğundan, düşene bari bir tekme de ben fırlatayım diye doli beni tavuk seviciliği ile ithamlıyor. Hem diyelimki oldu öyle bişey, yani benim hiç mi içgüdülerim olamaz, bi hayvan sırf kaburgalı olduğu için öyle elini kolunu sallaya sallaya öyle özgürce dolaşması anlamına mı gelir. Hem bence siz feministler herşeye at gözü ile bakacağınıza, bir tavuğun kıyruk salladığı için suçlu bir pozisyona düşebileceğine niye görmezden gelirsiniz.

13/6/05 15:28  
Blogger doli incapax

Bilemem, bende tavuk karası var! Kıyruk sallasa da görükmüyo o bakımdan:)

13/6/05 18:10  
Blogger AluminyumFolyo

Allah cezanı versin hamiz! pis sapık! senin elinden ekmek yemiş bu tavşanlar!

13/6/05 18:17  
Blogger tipbir

tavşanlar zıplayan hayvanlardır onları sevelim ama uzaktan.. onlarda tavukları sevsin ama uzaktan.. hamizcanı tanımam ama yapmaz öyle şeyler.. ben beklemem yani kendisinden.. ne biliyim bekleyemem ben, beklemekten nefret ederim:P

30/6/05 19:15  
Blogger Unknown

memleketin çivisi çıktı artık.at ve kadın,eşek ve kadın,köpek ve kadına bişey dememiştim ama buna pes diyorum.Tövbeler tövbesi.Zıplayarak üürüüüüü diye öten ibibikli ve ponpon kuyruklu bi' hayvanı düşünmek ürküttü beni.

26/9/05 04:43  
Anonymous Adsız

ben tavşan tutmak istiyorum yardım edermisiniz

18/7/08 20:31  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!