<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Çarşamba, Eylül 14, 2005

çok kötü bağımlıyım

Merhabalar, ben 16 yaşımdayım. Sorunuma inşallah bir çözüm bulursunuz. Ben birçok kızda da olduğunu düşündüğüm şeye çok kötü bağımlıyım. Bağımlıyım diyorum, çünkü ondan kurtulamıyorum. Uzun bir süredir mastürbasyon yapıyorum. Bunu kendim keşfettim. Adet günlerim hariç neredeyse her gün yapıyorum. Sizce bu normal mi, yoksa zararlı mı? KOLİK

7 Comments:

Blogger AluminyumFolyo

Sevgili kızım;
öncelikle kandırmışlar seni birçok kızda yok öyle bişey. İstatistiklere göre kızların sadece %0.89'u masturbasyon yapar ve bu grubun da sadece %0.035i bunu her gün yapar. Sen bunu nasıl kendin keşfettin hayret ettim. Irsi olduğunu düşünüyorum... yazık...

14/9/05 18:32  
Blogger doli incapax

Bakma sen folyoya

Bence kolik, yaptığın keşifle gurur duymalısın. Çok da güzel bir isim bulmuşsun keşfine. Bak gör tutar bu, yakında herkesler bu isimle anmazsa ben de neyim.
Ama a kuzucuğum, insan kendi keşfini bilmez mi, yararlı mı zararlı mı? Mesela geçenlerde benim bi arkadaşım vantilatör diye bişey keşfetti, meğer zararlıymış, her yanında yeşil benekler çıktı. Temkinli olmanda fayda var.

14/9/05 18:38  
Blogger AluminyumFolyo

nası yane sayın meslektaşım? var diom öle bişe vaaaar... olsa olsa icattır bu. olanı buluyo ya o açıdan...

14/9/05 18:40  
Blogger doli incapax

Hayır uzman kardeş, bakın yanlışınız var. Örnekle izah edeyim, Antarktika icattır misal, Kumburgaz keşiftir. Aynı şekilde, radyo keşiftir, davlumbaz feşiktir.

14/9/05 18:44  
Blogger Unknown

Yok bi'çok kızda düşündüğün bağımlılık falan.Bi' çok kız orda ne olduğunun farkında bile değil.Sen bi' bakıma iyi bişey keşfetmişsin ama bokunu çıkarmışsın kızım,evladım,çocuum.Yıpranma payını hesaba katmıyosun ordan yana tehlikedesin.1 seneye kalmadı o mal aşınır,düşer.Ondan sonra bitti olayın,sıçtın.İstikbalini düşün ve çek elini ordan.

26/9/05 04:34  
Anonymous Adsız

Sevgili kornelyus abi;
kandırdılar beni bu uzman bozuntuları, gaza getirdiler, yok iyi bi icat dediler yok takıl kafana göre dediler bok dediler püsür dediler ve sonunda dediğiniz oldu, aşındı ve düştü:(((
ne bok yiycemi şaşırdım abi.yardım elinizi bi daha uzatsanız?

26/9/05 14:58  
Blogger Unknown

bak çek elini ordan diyorum bu sefer başkalarından yardım eli istiyosun.zaten düşmüş daha neyine senin yardım eli ? Aynı bizim bi' komşunun kızı vardı senin durumunda ameliyatla kollarını kestirdi o da olmadı belden aşağısını kestirdi.(duvarlara falan sürtüyodu edeb yerini çünkü kolları olmadığı zamanda...)
Yaşın genç sanıyorum,5 dk ol akıllı ol diyorum sana son olarak.

26/9/05 16:48  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!