<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Çarşamba, Eylül 14, 2005

Pantene güzeli

Ben ümitsiz bir kızım; küçükken arkadaşımı saçını ağzına alırken görmüş çok iğrenmiştim. Sonraları aynı şekilde ben de saçımı ağzıma almaya, daha sonra da saçlarımı yemeye başladım. Ne olur yardım edin. Kendimden nefret ediyorum.
K.İ.B

3 Comments:

Blogger doli incapax

Ümitsizliğe kapılma K.İ.B., allahın yarattığı herşeyde bi fayda vardır, herşeyden azar azar yemek lazımdır. Aşırıya kaçmadan tabii. Yoksa keratin ve pro vitamin b5 fazlalığından gut olursun, beriberi olursun.

14/9/05 18:42  
Blogger AluminyumFolyo

get! yalancı! çok iğrendin de niye aazına alıyon saçlarını. ben de senden nefret ediyorum şu an itibariyle... saçlarını aazına aldığın için değil ama bana karşı dürüst olmadığın için.

14/9/05 18:43  
Blogger Unknown

Voila (Vala) boyasında 785b adlı kızıl kestaneye boyarsan saçlarını yemeyi kesiceksin.Ben sana yaranmak adına bütün çeşitleri denedim ve en pis kokanın 785b olduğu sonucuna vardım.
Evet,bana mail atabilirsin senle daha yakından tanışabiliriz bu arada...bekliyorum.(Yakın tarihte uçarak dart tahtasına 12'den saplandığım külli yalandır inanma öyle şeylere)

26/9/05 04:59  

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!