<$BlogRSDUrl$> <body>

Hiç bilmem!

Perşembe, Haziran 28, 2007

Üç baba ilen üç cırlak

Neymiş, oyunmuş. Neymiş, çözülüyomuş. Biz de biliyoruz babaları değil de kızları yanyana bindirmeyi. Olay o değil. Olay kızların durumu. Nası cırtlak kızlar zırıl zırıl. Ağlarlarsa ağlasınlar, bak şimdi salak kıza, deneme babında 2 kızı koydum, babalarını koydum. Karşı kıyıya vardı babalar, biri kayıktan iner inmez civciv zırladı. Ulan zilli, ulan yelloz, senin baban da orda. Bir tıklık süre sonunda hop diye yanında olucak şahsiyetsiz robot kılıklı baban. Hem kaçıyon da, nereye kaçıyon? Orman oralar! Ayıdan korkmam babadan korktuğum kadar, evet.

Hayır bişi diil, maymun bile alet yapıyo, bağla sandala bi ip çek geri. Sonra neymiş, problem çözülüyormuş. Evet tamam, kızdan başla arada kızları tıkıştır, evet. Ama o çözüm çözüm değil! O çözüm dediğin çözümsüzlüğün ta kendisi!

O babalar da baba değil, bacak kadar kızlara laf geçiremiyolar, eşek kadar herifler. Hepsi pazulu. Madem kızı dövemiyon, ki belli ki kız tacize maruz kalmış bu kadar korktuğuna göre, hadi bunlar geçti diyelim karşıya, o zırlakların derdi mi bitecek? Bu mu çözüm? Ha? Bu muu! Neymiş çocuk dövülmezmiş. Eşek sudan gelene kadar döv bak yüzerek bile geçerler. Yarın öbür gün insan içine karışınca n'olcak? Elalem ne der?

Hayır veletler küçük de değil ha, bakıyorum burdan en az 10 varlar. Klon mu acaba bunlar, ondan mı bi kopukluk var algılayışlarında. Baksana tiplere sanki anımsatıyolar birbilerini. Turunculu kız kafayı kaldırıp bakmaya tenezzül etmiyo gerçi ama profilden tıpkısı.

Ahahah, bunlar ta orlarda ellerine meşrupatları nerden geçirdi ki ola. Ahahah, Amazon'a atladı zırlayarak, piranhalar yiycek şimdi. Ahaha, sıcak beyin hücrelerimi öldürüyo. Ahahah.

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home


Neo-postisizm

ÖlüAdamınSandığı

Yasal Uyarı: Yaptığınız herhangi bir arama sonucu sayfada görüntülenen ilk site burası ise bu, arama konunuzun gerzekçe olduğuna karine* teşkil eder. Aramanız sonucu gösterilen tek site burası ise bu sizin gerzek olduğunuza karinedir**.

* Adi karine.

** Kanuni karine.

 Ne varmış bil!